Bazooka

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Bazooka

Bazooka eshte nje arme speciale e cila e mposht armikun me vetem nje goditje.
Me nje Bazooka ju mund te beni 3 gjuajte,secila gjuajtje shkakton 10,000 demage ( 10,000 x 3 ).


Bazooken mund ta krijoni vetem atehere kur te keni 5 pjeset e saj :

Barrel
M63A Rocket
Scope
Stock
Trigger Kit

Ku mund ti keto pjese :

Keto pjese gjinden duke luftuar,dhe ju ruhen ne Storage.Vlen te ceket se M65A Rocket dhe Scope jane me te rralla.

Nese ju permbushni Daily Order cdo dite ju do fitoni nga 5 pjese te Bazookes ( 1 Bazooka ) dhe nje Energy Bar ( + 100 health ).
Njoftim: Nuk mund ta krijoni Bazooken dhe ta perdorni derisa te arrini 150 Strength.

Kujdes: Ruani Bazookat,mos i shpenzoni ne luftera te parendesishme,ato duhet ti
fusni ne perdorim vetem kur eShqiperia ka luftera serioze dhe duhet ndihma juaj.