Buka (Food)

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

FOOD & EATShendeti(Health) eshte nje nder gjerat me te rendsishme ne loje. Numri i tije eshte gjithmone nga 1-100.

Me Shendet (health) mund ti beni gjerat me te rendsishme si psh: Punen (work)-Traning-Lufta dhe punen ne kompanit tuaja.

Ju hargjoni Shendet apo health duke bere keto gjera:

  • Tranining (hargjon 10 health)
  • Luftim (hargjon 10 health per cdo her qe klikoni mbi tastin "FIGHT")
  • Puna [work] (hargjon 10 health per cdo her qe punoni)
  • Puna ne kompanit tuaja ( hargjoni nga 10 health per do komani qe prodhoni "prodution")
  • Ju mund te mbushni prap Shendetin (health) duke bere gjerat e meposhtme!

Ngrenia (eatinig)
Rifitimi i shendetit behet cdo 6 minuta rimbushet per 10 health gjithmone nese keni ushqim qe do ta perdorni.
Ju mund te rimbusheni edhe permes Enegy Bars mirpo keto nuk jan te rekomanduara te perdoren dhe ju keshillojme qe mos ti perdorni por ti ruani per luftra serioze.
Energy Bars kan vler shum te madhe 5 gold kushton 1 Energy Bar per ta ble ne tregun Extra.
Pra nese ju po hargjoni shendetin (health) mos u shqetsi vetem kliloni ne butonin EAT dhe shendeti do ju rimbushet prap.
Ju nuk mund te beni Eat Food nese juve ju ka dal butoni i gjelbert kjo tregon se ju nuk keni ushqim(food) ne depot e juaja andaj obligoheni qe te bleni apo te merrni si donacion nga dikush tjeter.

Nese juve shihni butonin ngjyr portokalli ateher ju rekomandojme qe te mos klikoni sepse ju hargjo ato Energy Bars vetem rast lufte serioze pra siq i cekem me larte.