Chat (IRC)

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Chati IRC

 


PS: mos harroni të vënë # para emrit të kanalit që ju dëshironi të bashkuar.

Kjo nuk është e gjitha, ne kemi disa kanale të mëdha si #div1.alb , #div2.alb , #div3.alb , #div4.alb ...

Pasi ju jeni në Mibbit, dhe në qoftë se ju doni që të bashkohet një tjetër kanal, shkruani /join #Emri-e-the-channel


divizionin 1 #DIV1.ALB (level 1 - 24 )
divizionin 2 #DIV2.ALB (level 25 - 29 )
divizionin 3 #DIV3.ALB (level 30 - 36 )
divizionin 4 #DIV4.ALB (level 37 + )
Regjistrohu pseudonimin tuaj


 Info Rreth Regjistrimit Te Nji Kanali
/cs register *channel* *passwd* *description* Rregjistron nje kanal ne Server. Qe ju te mund te perdorni kete komande duhet te keni nje Pseudonim te rregjistruar ne NICK SERV(me te cilin me pas do te rregjistroni dhomen, ku Serveri do ju njohe si FOUNDER i saj) dhe + duhet te jeni Operator ne dhomen qe do te rregjistroni (I pari perdorues qe futet ne dhome merr Auto/OP status nga Serveri ne dhomat e parregjistruara dhe i jepet mundesia ta rregjistroje ate duke u emeruar FOUNDER* i saj).
Shembull:
/cs register #Albania ehua45488 Moj e Bukura More Kur Te Pash e Me Ste Lash
___________________________________________________

/cs set *channel* founder *newnick* Ndryshon FOUNDER*'in e dhomes. Pseudonimi i ri qe do te vendoset si FOUNDER duhet te jete i rregjistruar.
Shembull
/cs set #Albania Founder ManiiakK
___________________________________________________
/cs set *channel* successor *nick* Nese Pseudonimi i FOUNDER c'rregjistrohet automatikisht per arsye te mos hyrjes/identifikimit ne server aksesi i tij per dhomen perkatesi i kalon Pseudonimit te vene ne kete komande. Gjithsesi nese Pseudonimi i vendosur si SUCCESSOR ka disa kanale te rregjistruara Serveri mund ta beje DROP(C'rregjistroje) dhomen e cila me pas behet perseri e lire per tu rregjsitruar nga perdorueset e tjere. Pseudonimi i vendosur si SUCCESSOR duhet te jete i rregjistruar.
Shembull
/cs set #Albania successor ManiiakK /cs set *channel* desc *description* Vendos nje pershkrim te dhomes per vizitoret e cila shikohet ne informacionin e saj me komanden /cs info *#dhoma*.
Shembull
/cs set #Albania desc vajta kalova gjith kalabrine me mire nuk gjeta se Shqiperine /cs set *channel* secureops *on/off* Nese ky opcion eshte aktiv atehere Perdoruesit te cilet nuk jane ne listen e Operatoreve nuk do te mund te marrin OP status ne dhome.
Shembull
/cs set #Albania secureops on
/cs set #Albania secureops off Aktivizimi XOP
Sistemit per CHANSERVER. Neqoftese ju perdorni kete sistem atehere ju duhet te menaxhoni listen e Akseseve ne dhome me ane te VOP/AOP/SOP komandave, ndryshe ju duhet ti menaxhoni ato me ane te Sistemit te Akseseve.
Sygjerim
Nese ju ndryshoni sistemin tuaj te menaxhimit te Akseseve ne XOP c'do nivel me te cilin CHANSERVER ju njeh ne dhome do te ndryshoje keshtu qe ju nuk do te gjeni serish te njejtat nivele neqoftese riktheheni serish ne Sistemin e Akseseve.
Shembull
Nga Komanda /cs aop #Albania add ManiiakK
Kalon Ne /cs access #Albania add ManiiakK 5
_________
Level 3 Eshte Vop
Level 5 Eshte Aop
Level 10 Eshte Sop
Komandat e Aktivizimit Jan
/cs set #Albania ACCESSTYPE ACESS
Komandat per ACESS jan
/msg botserv set #Albania fantasy on
mandej per me shtu operator
.access add nino54 5 Nje Keshill Nese Ndoniher Deshironi Qe Dhomen Qe e Keni Pasur Ta Bashkoni Me Dhomen E Re Qe e Keni Krijuar Per Te Shmangur Spjegime Etj etj
Bashkoni 2 dhomat bashk
Shembull
Bashkimi Dy Dhomave


Komanda /mode #Albania +1 +L #Personal ben qe te gjith userat qe tentojn te futen tek #Personal futen direkt te #Albaniaby : ManiiakK