eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Sic e keni vrejtur,ne kete loje,ju duhet te futeni cdo dite, nuk ka rendesi se ne cfare ore futeni.
Ju duhet te futeni cdo dite, sepse duhet ti permbushni detyrat dhe urdherat ditore.

Detyrat ditore

Eshte shume e thjeshte,ju duhet te punoni dhe te trajnoheni cdo diteCdo dite,pasi te punoni dhe te trajnoheni, ju merrni si shperblim 1 Experience Points,
dhe 1 Strength,mirepo nese punoni 5 dite me rradhe ,ne diten e 5 ju do merrni
5 Experience Points, dhe 5 Strength.
Urdheri ditor

Urdheri eshte gjithmone i njejte,ju duhet te mposhtni 25 kundershtare ne luften
qe komandati i ushtrise tuaj e ka caktuar si me te rendesishmen.Eshte shume e rendesishme,te permbushni urdherin ditor,sepse ju merrni si shperblim
1 Energy Bar ( 100 extra health ) dhe 1 Bazooka ( qe shkakton 30,000 demage )Kujdes:

Mos i shpenzoni Energy Bar ose Bazookat, pa marre nje urdher te pergjithshem nga
Qeveria ose komandanti i ushtrise tuaj.