eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Donacionet

Në eRepublik, ju mund të dhuroni produkte,ALL ose Gold,qytetarëve të tjerë.


Para së gjithash, ju duhet të jeni niveli 15 për të dhuruar diqka. Për të mësuar si ti dhuroni dikujt diqka,shifni fotot më poshtë.
Nëse doni ti dhuroni diqka dikujt,shkoni tek profili i atij, klikoni mbi ikonën e vogel, pastaj zgjedhni se qfare deshironi ti dhuroni dhe sasine.Pastaj klikoni Donate.


Nese deshironi te dergoni ALL ose Gold,klikoni tek Money, dhe pastaj procedura eshte e njejte si me lart.


PS : Ju mund te dergoni ( dhe te pranoni ) vetem 10 Gold per nje dite.