Experience Points

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Editeur Texte / HTML

Experience Points jane piket qe ju merrni per te kaluar levele dhe per tu rritur ne loje.Jane disa menyra se si te fitoni keto pike:

  • Duke punuar (2 Points)
  • Duke punuar ne kompanite tuaja (2 points per company)
  • Duke u trajnuar (2 points)
  • Duke permbushur detyrat ditore (1 point)
  • Duke luftuar (1 per cdo hit)
  • Duke votuar ne zgjedhje (5 points)
  • Duke fituar zgjedhjet per kongres (20 points)
  • Duke fituar zgjedhjet per president (50 points)

Gjithashtu vlen te ceket se eshte e pamundshme per te humbur ndonje pike qe ti tashme e ke fituar.


Ju nuk mund te beni gjithqka sapo te regjistroheni ne loje,por duhet te arrini levele te caktuara,te cilat
adminet e lojes i kane caktuar si limit per juve.Pra me poshte e keni listen se kur "zbllokohet" diqka e
re per ju,qe mund ta kryeni kur ta arrini nje level te caktuar.

Level 1 - Eat – Work – Train – Lufto ne Divizionin 1 - Krijo fabriken e raketave Q1
Level 4 - Blej ushqim te cdo kualiteti
Level 7 - Juve ju lejohet te ndryshoni lokacionin
Level 8 - Mblidhni goldet qe ke fituar nga shoket qe ke ftuar ne loje
Level 9 - Krijo gazeten
Level 12 - Nderto kompani - Blej FRM - WRM
Level 13 - Behu anetar i nje partie politike
Level 14 - Voto ne zgjedhje
Level 15 - Kandido per kongres – Dhuro Gold  – Kembe Goldin – Shiko detajet e luftes
Level 16 - Krijio parti politike – Kandido per kryetar te partise politike
Level 17 - Fillo nje rezistence per clirimin e nje rajoni
Level 18 - Kandido per president te shtetit
Level 25 - Shkaterro kompanite - Lufto ne Divizionin 2 - Krijo fabriken per raketa Q2
Level 30 - Lufto ne Divizionin 3 - Krijo fabriken per raketa Q3
Level 37 - Lufto ne Divizionin 4 - Krijo fabriken per raketa Q4
Level 100 - Misioni i yt

P.S Gjithashtu vlen te ceket se cdo here qe kaloni nje level,ju merrni si shperblim nga 1 Gold.