eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Idea e krijimit

Idea e krijimit te ketije artikulli me qellim te ndihmeses se lojtareve tan te rinje ne eRepublik,i perket:

PEYONI :Nje lojtar shum ambicioz,duke treguar synimet per nje eShqiperi te madhe
dhe te fuqishme qe ne fillimet e tija te para ne kete loj,ai ende vazhdon te krijoj ide te ndryshme
e te gjej menyra nga me te pamenduarat ne te mire te eShqiperise dhe lojtareve te saj.

KUSHTRIMZZ :Krijues i FPZH tanime e njohur si Albania D1,nje MU e cila dha maksimumin ne trajnimin dhe ndihmen ndaj
lojtareve te rinje.Kushtrimzz si athere dhe tani paraqet aspiratat e tij qe ti ndihmoj keta lojtare te rinj ne nevoje.
Duke quar eShqiperine perpara.

Fessti :Krijues i MUs DARDANIANS ELITE,tanime e njohur si Albania D2.Aftesite e tij komanduese si dhe inteligjenca e lart
qe posedon bene qe te njihet si nje strateg qe eShqiperia ka nevoje.

Dejzii94 :Nje lojtare relativisht e re,e cila tregoi se edhe pse eshte nje femer ajo di te organizohet,shfaq ideja dhe koordinohet
ne beteja dhe luftera te ndryshme duke treguar se edhe femrat mund te japin kontributin e tyre per eShqiperine.


Ju faleminderit per vemendjen tuaj,shpresoj qe ne te ardhmen ketyre lojtareve krijues do ju bashkangjiten edhe
shum krijues te rinje ne menyre qe eShqiperia jon te jete e fuqishme.


Editeur Texte / HTML