eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Si te fitoni Medaljet ( Achievement )

Duke fituar medaljet tek Achievements eshte menyra me praktike per te fituar Gold.
Cdo medalje qe fitoni ju jep nga 5 Gold, gjithashtu ne qoftese nje shok qe ju e keni ftuar ne eRepublik fiton ndonje medalje ju fitoni 0.50 Gold d.m.th 10 %. Disa medalje jane te lehta per tu arritur mirepo disa jane shume te veshtira dhe thuajse te pamundura per tu arritur. Jan gjithsejt 12 medalje qe mund ti fitoni. Shumica e lojtareve mund te fitojne 3-4 lloje te medaljeve sepse siq e ceka me lart te tjerat jane pothuajse te paarritshme (nese nuk bleni Gold me para reale). Me poshte i keni te gjitha sqarimet per secilen medalje, se cka duhet bere per ta fituar secilen prej tyre.

 


Hard Worker - Kjo eshte medalja me e lehte per ta fituar. Per ta fituar kete medalje ju duhet te punoni per 30 dite me rradhe,ne secilen kompani qe deshironi,nuk eshte thene qe te punoni vetem te nje kom pani per 30 dite me rradhe.


Congress Member - Ne qoftese fitoni zgjedhjet si Kongresmen,te cilat mbahen me daten 25 te qdo muaji ju fitoni 5 ari.Mirepo ne qoftese vendosni te konkuroni per Kongresmen ju nuk duhet ta beni ate vetem per 5 ari dhe pastaj te mos i permbushni detyrat tuaja,por duhet te jeni te moralshem dhe ti perfundoni detyrat si Kongresmen (Anetar i Parlamentit).


Country President - Per ta fituar kete medalje ju duhet te fitoni zgjedhjet presidenciale qe mbahen me daten 5 te qdo muaji.Kjo medalje eshte vetem per ata lojtare qe zgjedhin politiken dhe qe jane te denje per ta udhehequr vendin.


Media Mogul - Per ta fituar kete medalje ju duhet te arrini 1,000 abonente ne gazeten tuaj.


Battle Hero
- Per ta arritur kete medalje ju duhet te shkaktoni demin (demage) me te madh ne nje beteje (jo ne tere luften) per vendin tuaj ose per vendin qe luftoni,sepse per qdo beteje ndahen nga nje medalje per secilin vend.

Shperblimet per fituesit e Battle Hero sipas Divizioneve:

Divizioni 1 merr 2 Gold
Divizioni 2 merr 3 Gold
Divizioni 3 merr 4 Gold
Divizioni 4 merr 5 Gold


Campaign Hero - Menyra per ta arritur kete medalje eshte thuajse e njejte me medaljen e lartcekur vetem se ketu duhet te shkaktoni demin (demage) me te madh ne tere luften.


Resistance Hero
- Per ta fituar kete medalje ju duhet te merrni pjese ne fillimin e nje rezistence per ta qliruar nje regjion.Per te marre pjese ne fillimin e nje rezistence ju kushton 1,000 ALL.


Super Soldier - Per ta fituar kete medalje ju duhet te arrini 250 fuqi (strength) duke u trajnuar.Sa me shume strength qe merrni aq me shpejt e arrini kete medalje.Mundohuni te kurseni Goldet dhe te rritni Training Grounds ne Q2 ose Q3 sepse merrni nga 10 stregth free perkatesisht 15.


Society Builder - Per ta fituar kete medalje ju duhet te ftoni 10 shoke ne loje dhe tu ndihmoni atyre te arrijne level 10.Mos harroni se per qdo ari qe fitojne shoket tuaj ju perfitoni 10 %, pra ftoni sa me shume shoke ne loje ndihmoni edhe veten edhe shtetin.


Mercenary - Per ta fituar kete medalje duhet te mposhtni 25 armiq per 50 shtete te ndryshme, pra duhet te mposhtni minimum 1,250 armiq.Nje gje eshte e sigurte se per ta arritur kete medalje ju duhet nje kohe pak e gjate.


Top Fighter -
Per ta fituar kete medalje ju duhet te shkaktoni njeren nder demet (demage) me te medha ne nje dite ne eRepublik, per 30 dite te ndryshme.Mesiguri thuani se eshte e pamundshme,dhe ashtu eshte ne qoftese nuk shpenzoni para reale.


True Patriot - Per ta fituar kete medalje ju duhet te luftoni vetem per vendin tuaj,dhe te tregoni se jeni patriot i vertete.Per ta fituar medaljen e pare ju duhet te beni 100.000 demage , pastaj per medaljen tjeter eshte kufiri tjeter.

  Numri                      Damage

Medalja 1    --         100.000
Medalja 2    --         500.000
Medalja 3    --       1.000.000
Medalja 4    --       2.000.000
Medalja 5    --       3.000.000
Medalja 6    --       5.000.000
Medalja 7    --      10.000.000
Medalja 8    --      15.000.000
Medalja 9    --      20.000.000
Medalja 10    --     30.000.000
Medalja 11    --     40.000.000
Medalja 12    --     50.000.000
Medalja 13    --    100.000.000
Medalja 14    --    150.000.000
Medalja 15    --    200.000.000
Medalja 16    --    300.000.000


Medaljen e ardhshme e fitoni qdo here qe beni nga 100.000.000 demage.

Ju deshirojme fat,dhe shpresojme te fitoni sa me shume medalje.