Military ranks and Skills

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Millitary Skills

Nese ne kete loje nuk do ekzistonin lufterat, atehere kjo loje do ishte shume e merzitshme.
Eshte shume e rendesishme per ty si lojtar,qe te zhvillohesh sa me shume ne aspektin ushtarak,
qe ne te ardhmen ti ndihmosh shtetit tend apo aleateve te tij.

Ti ke 2 aftesi ushtarake: Grada dhe Fuqia ( Strength )


Si te rritesh Graden dhe Fuqine ( Strength ) ?

Per te rritur Fuqine, ju duhet te trajnoheni cdo dite.

Ndersa per ta rritur Graden ushtarake,ju e rritni kete duke luftuar cdo dite.
Cdo goditje qe beni,do te llogaritet dhe do te rritet Grada ushtarake.

Me poshte,mund ti shifni Gradat ushtarake ne loje,dhe limitet per ti arritur ato :Cdo here qe rriteni ne Grade, ju do shkaktoni 5 % me shume deme neper beteja .