Moduli Ushtarak

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Editeur Texte / HTML

Siq e dini,ne eRepublik,me e rendesishme eshte loja ne modulin ushtarak.
Dallojme 2 lloje te lufterave:

- Lufterat normale Shteti A ( + aleatet ) qe lufton kunder Shtetit B ( + aleatet )
- Lufterat ne rezistenca , qe luftojne Shteti qe ngrit rezistencen dhe Shteti qe e mban ate territor ku zhvillohet rezistenca

Ne lufterat per rezistenca,nuk ka aleate,mirepo per te ndihmuar duhet te lokalizoheni ne regjionin ku zhvillohet ajo.

Futuni ne lufte

Ne faqen e pare,ju do shifni luften e dites ( Campaign of the day ), dhe per te luftuar aty kliko « Fight » dhe do e shohesh
veten ne lufte.Menyra tjeter per te luftuar eshte nese tek menyja kryesore kliko « Wars ».


Pastaj hapet lista e lufterave qe po zhvillohen neato momente,ku ti zgjedh
se ne cilen lufte deshiron te kontribosh.
Kujdes: Nese jeni i lokalizuar ne ndonje territor armik te atij shteti per te cilin deshironi te luftoni,loja automatikisht do ju nxjerr
kundershtar,dhe nuk do mundeni te luftoni per ate shtet,por kunder, p.sh. nese ju jeni i lokalizuar ne Bullgari dhe deshironi me
luftu per Greqine kunder Fyrom-it, atehere, loja jau nxjerr aleat Fyrom-in sepse ka aleance me Bullgarine.


Fushebeteja

Per te luftuar eshte e lehte,ju vetem klikoni FIGHT , mirepo per ta mesuar fushebetejen ne detaje,shiko foton me poshte,me sqarime.1 = Vendi se per cilin po luftoni ( eshte gjithmone e kaltert,ndersa e kundershtarit e kuqe )
2 = Muri eshte ne anen e Polonise ( 54.37 % )
3 = Per te pare detajet e luftes kliko aty
4 = Regjioni se ku po zhvillohet lufta
5 = Muri per Francezet eshte 45.64 %
6 = Kundershtari gjithmone me te kuqe
7 = Heroi momental i Polonise
8 = Piket qe Polonia ka ne kete beteje
9 = Lojtaret qe po luftojne per momentin per Polonine
10 = Koha e betejes
11= Lojtaret qe po luftojne per momentin per Francen
12 = Piket qe kundershtari i ka marre ne kete beteje
13 = Heroi momental i kundershtarit

Si fitohet nje beteje ose e gjithe lufta

Se pari,me poshte i keni Divizionet e ndara ne 4 , varesisht nga cili nivel je ne loje do i bashkohesh automatikisht
atij divizioni.

Divizioni 1 - prej level 1 deri 24
Divizioni 2 - prej level 25 deri 29
Divizioni 3 - prej level 30 deri 36
Divizioni 4 - prej level 37 dhe me lart

Shembull: Nese ti je level 20 , ti do luftosh ne divizionin 1 dhe do luftosh vetem kunder lojtareve te ketij divizioni