Ndryshimi i lokacionit

eShqiperia n eRepublik

eShqiperia n eRepublik

Ndryshimi i lokacionit

Nganjehere,do te jete e nevojshme qe te ndryshoni lokacion, varesisht nga nevoja.
Per te ndryshuar lokacionin duhet ne rast se deshironi te punoni jasht shtetit,beni tregeti ose luftoni ne ndonje rezistence.

Per te ndryshuar lokacionin shkoni tek profili yt pastaj Change Location. ashtu siq shifet ne foto me poshte:Pastaj ju hapet dritarja si ne foto me poshte, dhe ju zgjedhni shtetin dhe regjionin se ku deshironi te levizni :Varesisht nga Zona se ku deshironi te levizni ju duhet te paguani cmimin e biletes,cmimi me i vogel eshte 20 ALL ( nese levizni brenda Zones )
ndersa cmimi me i madh eshte 100 ALL ( nese levizni ne Zonen me te larget ).

Ketu i keni te paraqitura Zonat:
Shqiperia ben pjese ne zonen B3, dhe nese deshironi te levizni ne USA, New York ( Zona B1 ) ju duhet te paguani 60 ALL.