eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Nese deshironi qe te merrni informata rreth Shtetit tuaj,atehere tek profili yt, kliko mbi " Albania " dhe do te hapet pamja si ne foto me poshte,me shum info:

Society

Ne kete faqe, ju mund te shifni popullaten totale ne eShqiperi,sa lojtar te ri jane regjistruar ne 24h e fundit,lojtaret qe deshirojne nenshtetesi Shqiptare ( vetem kongresi mund ti aprovoj ) , mesataren e nivelit te lojtareve ne pergjithesi,lojtaret qe jane online etj.
Ne fund, ju mund ti shifni regjionet qe ka ne posedim eShqiperia ne ate moment.Economy

Ne fillim te faqes do i gjeni resurset qe i ka eShqiperia,Pastaj do i shifni taksat ( te cilat mund te ndryshohen nese hudhet ligji ne kongres, dhe miratohet nga kongresi ) ,Politics

Ketu do shfaqen Presidenti i eShqiperise, dhe gjithashtu anetaret e kongresit.
Nese deshironi te shifni rrezultatet e zgjedhjeve klikoni Election result.Military

Ne kete dritare, ju mund te shifni se ke kemi armik dhe ne cilat luftera eshte aktive eShqiperia.
Nese eShqiperia nuk eshte aktive ne asnje lufte te drejteperdrejte, atehere aty do shfaqen lufterat e aleateve tone.Ketu mund te shifni shtetet qe jane aleate me eShqiperine:Administration

Ne kete dritare , ju mund te shifni ligjet qe jane propozuar ( pranuar/refuzuar ) nga kongresi.
Vetem anetaret e kongresit dhe Presidenti mund te propozojne lidhe,si dhe ti votojne ato.Procesi i votimit zgjat 24 h pasi qe eshte propozuar ligji.
Per tu aprovuar ligji duhet qe te votohet pro nga 66% e kongresit.Ja nje shembull,se si votohet per ligje ,dhe si pranohet nje ligj :