eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Duke punuar, eshte menyra me e lehte dhe me e sigurte per te fituar ALL ne eRepublik.

Ndicni udhezimet me poshte,dhe mesoni si te gjeni pune dhe si te punoni:

Gjeni punen

Eshte shume e thjeshte,shkoni tek Market dhe pastaj Job MarketJu zgjedhni oferten me te mire per pune, dhe pastaj kliko Apply
Punoni ne punen qe keni zgjedhur

Shko tek My Places , pastaj kliko Work ( 1 here ne dite )Pastaj paga juaj do transferohet ne llogarine e pergjithshme ( minus taksa ne te ardhura )
Nese futeni ne nje pune, dhe pastaj gjeni nje pune tjeter qe paguhet me mire ,
ju nuk mund te largoheni pa i bere 3 dite pune, po mund ti shkruani menaxherit
mesazh ne loje,dhe ti thuani te ju largoj nga puna.