eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Storage apo magazine, eshte nje gje shume e rendesishme ne loje, dhe duhet ta menaxhoni mire, por
mos u shqetesoni, sepse eshte e lehte per ta menaxhuar.

Sapo te regjistroheni ne loje,adminet ju japin 1000 vende te lira ne magazinen tuaj, ku mund te ruani,
produktet e ndryshme.

Per te shkuar tek magazina juaj,ju duhet te klikoni tek My Places , pastaj klikoni ikonen e 3 me rradhe, si ne foto me poshte:Nje dite do e mbushni magazinen tuaj, dhe ndoshta do ju nevoitet hapesire me e madhe.
Per ta rritur hapesiren ne magazinen tuaj,ndicni udhezimet si ne foton me poshte:Kujdes:

- Nese njehere vendosni ta rritni hapesiren ne magazinen tuaj,ju nuk mund ta ktheni vendimin prapa
- Nese hapesira juaj ne magazine eshte e mbushur 1000/1000 atehere ju nuk mund te pranoni
gjesenda nga ndonje lojtar tjeter,qe deshiron te ju ndihmoj etj.


Keshille:

Mos e mendoni te rritni hapesiren e magazines tuaj per 9000 vende, e cila ju kushton 35 Gold, por
sa here qe keni nevoje rriteni nga 1000 per 1750 ALL.