eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Duke mbeshtetur nje rezistence , eshte ide e mire per te fituar Gold.
Sepse nese mbeshtet nje rezistence dhe clirohet aj rajon,atehere ti fiton
medaljen Resistence Hero dhe fiton 5 Gold.

Natyrisht,kur te mbeshtesni nje rezistence,ju duhet te jeni te sigurte qe
ajo rezistence te jete e sigurte,sepse kosto per ta mbeshtetur eshte 1000 ALL,
dhe ne rast se rezistenca nuk eshte e suksesshme atehere nuk ju kthehen te hollat.

Shembull se si organizohet nje rezistence:

Nese Kanada ka nje regjion te Britanise ( p.sh West Midland ), atehere Britania
do organizoje rezistence qe ta cliroje ate regjion.

Si ta mbeshtetni rezistencen:

Per ta mbeshtetur rezistencen,ju duhet te jeni i lokalizuar ne ate vend,p.sh ne rastin
tone ne Kanade,ne regjionin West Midland, pastaj automatikisht ne faqen e pare
ju del pamja si ne foto me poshte:Nese deshironi ta mbeshtetni klikoni Support.Kujdes:

- Nese rezistenca eshte e pasukseshme,atehere ju nuk do lejoheni te mbeshtetni
nje rezistence tjeter per 7 dite te tjera .
- Nese rezistencen nuk e mbeshtesin 10 lojtare,atehere rezistenca nuk do hapet
dhe juve do ju kthehen 1000 ALL ne llogarine tuaj .