eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Town Center ju cakton limitin se sa health mund te rimbushni.Healthi mund te jete min:100 dhe max:500.
Cdo lojtar i ri qe regjistrohet ne loje,e ka Town Center level 1 , pra 100 health, qe mund te rimbushe qdo 1 ore.
Por nese e rritni Town Center ne level 2 , atehere ju do e keni limitin 200 health,e kshtu me rradhe varesisht nga leveli i Town Center.

Per te rritur Town Center,ju duhet te shkoni tek My Place, pastaj klikoni ikonen si ne foto me poshte:Nese nuk e keni te qarte,se qfare kerkohet per te rritur Town Center, shif me poshte kerkesat :

Nese keni rritur Town Center deri ne level 5 ( 500 health ) dhe ju duhet ende health, ju gjithashtu mund te bleni
ndertesat per health me Gold.

Kjo te shton 50 health dhe kushton 99 Gold.

Ndersa kjo te shton 100 health tjera dhe kushton 199 Gold.