eShqiperia në eRepublik

eShqiperia në eRepublik

Editeur Texte / HTML

Pas punes ku fitoni ALL, gjeja tjeter me e rendesishme ne eRepublik eshte Trajnimi.
Permes Trajnimit,ju merrni Strength ( Force ) , dhe sa me shume Strength te keni,aq me shum deme do beni ne luftera.

Per te shkuar tek Trajnimi, ju duhet te klikoni tek My Places , pastaj ndicni udhezimet e fotos me poshte:Sa per fillim ju keni vetem nje qender te Trajnimit,mirepo duke u zhvilluar ju do rrisni ato,dhe do merrni
me shume Strength.

Selektoni te trajnoheni ne qendren e Trajnimit falas ,dhe pastaj kliko Train.`
KUJDES: Mos e shpenzo Goldin per Trajnime nese je lojtar i ri .

Sa per fillim e cekem,se ju keni vetem nje qender te Trajnimit,mirepo me kohe ju zhvilloheni
dhe keni nevoje per me shume strength.Me poshte do i keni udhezimet se si te ndertoni
qendra te tjera te trajnimit.

Shko tek My Places, pastaj tek Icona e Trajnimit, pastaj klikon tek shenja [ + ] , dhe hapet menyja se
cfare deshiron te ndertoni.Ju klikoni tek Training Facilities.Pastaj zgjedh qendren qe deshiron ta zgjedheshRriteni qendren e trajnimit ( qendra e trajnimit falas )

Ju sa per fillim duhet te kurseni Goldin, ne menyre qe te keni Gold per ta rritur qendren e trajnimit,sepse eshte
jetike qe te merrni sa me shume gold duke u trajnuar ne qendren e trajnimit falas.Ju per fillim merrni nga 5 strength cdo dite, ndersa nese e rrisni ne Q2 , atehere ju do merrni
10 strength cdo dite,kjo ju kushton 20 Gold. Ndersa nese deshironi te merrni 15 strength cdo dite
atehere ju duhet ta rrisni ne Q3 dhe do ju kushtoj 70 Gold.


Keshille: Per nje lojtar te ri,eshte me e rendesishme te rrise Town Center, mirepo nese dini ta menaxhoni Goldin
nga fillimi, atehere mund ta rrisni edhe Qendren e Trajnimit ( ate qe eshte falas ) ne Q2 dhe te merrni cdo dite
nga 10 strength.